Αποστολή σε φίλο

Για να προτείνετε το παρακάτω προϊόν παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα.

Τα πεδία μαρκαρισμένα με (*) είναι υποχρεωτικά.Δυο Βραβεία στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας!

Θερμά Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για το 1ο και το 2ο Βραβείο που απέσπασαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας «Τηλε–επικοινωνώ »του Μουσείου Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Τα δύο από τα τρία βραβεία του διαγωνισμού αφορούν  δύο μαθητές μας. Το πρώτο βραβείο ανήκει στον μαθητή Κυριακουλάκο Α. για την φωτογραφία του με τίτλο «Τηλε.. επικοινωνώντας από μακριά». Το δεύτερο βραβείο ανήκει στην μαθήτρια Ματζαράκη Α. για την φωτογραφία της με τίτλο «Κώδικας Morse. Επικοινωνία στο παρελθόν».

Το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας ( Μ.Ε.Τ ) του Πανεπιστημίου Πατρών προκήρυξε στις 12.02.2016, τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα:« Τηλε – επικοινωνώ ».

Στόχος του Διαγωνισμού είναι να συγκεντρωθεί φωτογραφικό υλικό εξαιρετικής ποιότητας που τεκμηριώνει τις Tηλεπικοινωνίες του χθες και του Σήμερα και να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο φωτογραφικό αρχείο για τις τηλεπικοινωνίες.

Ο διαγωνισμός απευθυνόταν σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες σε μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού Σχολείου, της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και  ενήλικες ( εκπαιδευτικούς, φοιτητές κλπ ) και πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .

Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας του Μουσείου Επιστημών και Τεχνολογίας (Μ.Ε.Τ) με 13 συμμετοχές. Οι μαθητές που συμμετείχαν  από την Δ΄ τάξη είναι : Αναγνωστοπούλου Μ., Βαβαλέτσκου Ξ., Κυριακουλάκος Α., Κλαμπάτσα Ε.,  Μπότζι Α., από την Ε΄ τάξη : Αλεξανδρίδου Ά.-Μ., Βέργος Μ. Τζεβελέκος Σ., και από την Στ΄ τάξη: Θεοδωσά Ρ., Καλαμαρά Μ., Ματζαράκη Α, Ρίζου Α., Τριανταφύλλου Σ– Μ.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την ποιότητα των φωτογραφιών  όλων των μαθητών μας, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Αλλά το πιο σημαντικό σε όλα είναι το ταξίδι, η διαδικασία και η συλλογή εμπειριών.