Νέα

Η τελετή Aποφοίτησης των μαθητών της Στ΄ τάξης του 2017 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Θεάτρου και Πολιτιστικών εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων μας.

Οι μαθητές του 1ου και 2ου τμήματος της Ε΄ τάξης των Εκπαιδευτηρίων μας, ξεναγήθηκαν  στη «Βυζαντινή» Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας από κοντά τον τεράστιο «βυζαντινό πλούτο» που σώζεται στην πόλη μας.

Απολογισμός 23 χρόνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, 23η Πράσινη Εβδομάδα με θέμα: «Aειφόρος Aνακύκλωση ,Aειφόρος διατήρηση της ζωής στη Γη!»

Οι μαθητές της Β΄, Δ΄ & Στ΄ τάξης του Δημοτικού μας στο πλαίσιο της 23ης Πράσινης Εβδομάδας με θέμα: «Αειφόρος Ανακύκλωση, Αειφόρος διατήρηση της ζωής στη Γη» επισκέφθηκαν το Κτήμα Κράββα.

Στο πλαίσιο της Μουσειακής Αγωγής και τoυ προγράμματος της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, που διοργανώνει το Σχολείο μας, τα παιδιά των Μεγάλων Νηπίων επισκέφτηκαν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και τον...

Οι μαθητές των μικρών τάξεων του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων μας Α΄ , Β΄ και Γ΄ τάξη, πραγματοποίησαν την περιβαλλοντική τους εξόρμηση στη φύση,στο κτήματος Χαϊδευτού στο Καβαλάρι.

| Εγγραφές 1 έως 6 από 279 | Επόμενη » 12345 »|

Μοιραστειτε το