Μαθητικοί Αγώνες

Οι μαθητές του Γυμνασίου - Λυκείου συμμετέχουν και διακρίνονται σε διάφορα πρωταθλήματα, επίσημους σχολικούς αγώνες, αθλητικές διοργανώσεις του Υπουργείου Παιδείας και αθλητικών φορέων όπου μέσα από αυτές κατανοούν τη σημασία της ευγενούς άμιλλας, του συναγωνισμού και βιώνουν την αξία του αθλητικού πνεύματος και της ομαδικότητας.

Μαθητής των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη με τα χρώματα της Εθνικής  στους Βαλκανικούς Αγώνες.

Ο μαθητής μας και αθλητής του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Υψηλάντης Π. έλαβε μέρος στο αγώνισμα της Δικώπου, άνευ πηδαλιούχου και τερμάτισε στην 1η θέση!

Άλλη μια διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο μαθητής των Εκπαιδευτηρίων μας Υψηλάντης Π.,στους διασυλλογικοί αγώνες, στη μαρίνα της Αρετσούς, στην Καλαμαριά.

"Οι Φίλοι του Πέτρου" έπαιξαν 3Χ3 με τη HOOP στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη.

Το Σάββατο 04-06-2016, στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου-Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας(περιοχή Νοσοκομείο Παπαγεωργίου),διεξήχθη σε συνεργασία με την Ακαδημία Basketball ‘HOOP’ τουρνουά 3on3 Basket...

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη στο πλαίσιο της αθλητικής διοργάνωσης ¨Αθλητής- Αθλήτρια της χρονιάς 2015-2016¨ αγωνίζονται σε ομαδικά και  ατομικά  αθλήματα.

| Εγγραφές 1 έως 6 από 52 | Επόμενη » 12345 »|

Μοιραστειτε το