Γυμνασίου - Λυκείου

Οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, οι Εκπαιδευτικές Επισκέψεις αποτελούν πηγή εμπειριών, γνώσεων και ερεθισμάτων για έρευνα και διεύρυνσης των πνευματικών οριζόντων των μαθητών μας.

Διοργανώνονται επισκέψεις σε Μουσεία, Αρχαιολογικούς χώρους, Εκθέσεις, Πινακοθήκες, Βιομηχανίες, Παρουσιάσεις Βιβλίων, Καλλιτεχνικών Εργων, επισκέψεις σε Πανεπιστήμια και διάφορους οργανισμούς (Οινοποιεία, Coca -Cola ...κ.α.), στο Τελλόγλειο Ίδρυμα, στο Μέγαρο Μουσικής, στο Πλανητάριο, στα Κλωστήρια Ναούσης, στο Γυάλινο κόσμο στη Χαλκηδόνα, στην ΕΤ3, στη Βουλή των Ελλήνων, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού κ.ά.

Μέσα από τις Εκπαιδευτικές Επισκέψεις και τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Σχολείου μας ενισχύεται η διδασκαλία, η πνευματική ανάπτυξη, η δημιουργική έκφραση και εισάγεται η βιωματική μάθηση και γενικότερα επιτυγχάνεται η ευαισθητοποίησή τους σε διάφορα θέματα.

 

Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην τελευταία, μοναδική και αξέχαστη σχολική εκδήλωση των Αποφοίτων μας, η οποία σηματοδοτεί το τέλος μιας σημαντικής διαδρομής και συνάμ...

Απολαυστικές στιγμές έζησαν η Διεύθυνση και οι Εκπαιδευτικοί των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, την Πέμπτη 2 Ιουνίου, στο Karabourno.

Στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη λειτουργεί  Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στα πρότυπα ανάλογων γραφείων σταδιοδρομίας που λειτουργούν εδώ και πολλά χρόνια σε Πανεπιστήμι...

Ένα συναρπαστικό, εκπαιδευτικό ταξίδι από την αίσθηση στη Νόηση, προσφέρει η Κινητή Διαδραστική Έκθεση «Παίζω και Καταλαβαίνω» του Μουσείου Ηρακλειδών.

Συμμετοχή των μαθητών του Γυμνασίου-Λυκείου μας στη Μεγάλη Αλεξανδρινή γιορτή!

Ενθουσιώδης ήταν η διεκπεραίωση του Διαπολιτισμικού προγράμματος AIESEC του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

| Εγγραφές 1 έως 6 από 106 | Επόμενη » 12345 »|

Μοιραστειτε το