Γερμανικά

Η διδασκαλία των Γαλλικών ή Γερμανικών από τις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού και σ' όλες τις τάξεις του Γυμνασίου δίνει στους μαθητές τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με δραστηριότητες που κάνουν το μάθημα ευχάριστο, να εξασκήσουν τον προφορικό λόγο μέσα από το παιχνίδι, να μάθουν για το Γαλλικό πολιτισμό και να προετοιμαστούν ως πολίτες της Ευρώπης, όπου η γνώση ξένων γλωσσών και πολιτισμών παίζει πρωταρχικό ρόλο, στη διαμόρφωση μιας συλλογικής Ευρωπαϊκής συνειδησης, χωρίς όμως να αποκλείεται ο εκπαιδευτικός στόχος των εξετάσεων στα Γαλλικά ή στα Γερμανικά για τα αντίστοιχα πτυχία των DELFUNITES A1, A2, A3, A4 και ZERTIFIKAT DEUTSCH, Fit in Deutsch 1 (A1) και 2 (A2).

Για άλλη μια χρονιά συνεχίστηκαν οι επιτυχίες των μαθητών μας στις Ξένες Γλώσσες και στα Γερμανικά.

Η Διεύθυνση και οι Συνεργάτες των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη Συγχαίρουν  θερμά τη μαθήτρια της β΄ Λυκείου Μανούκα Φ.-Μ. για την επιτυχία της στις εξετάσεις του Goethe Institut.

Θερμά Συγχαρητήρια αξίζουν στη μαθήτρια της α΄ Λυκείου Τσιμπάνη Μ. για την απόκτηση του πτυχίου Β1 της Γερμανικής Γλώσσας.

Η Διεύθυνση και οι Συνεργάτες των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη Συγχαίρουν  θερμά τους μαθητές για τις υψηλές επιδόσεις που σημείωσαν για την κατάκτηση των πτυχίων Fit A1 και Fit Α2 του Ινστιτούτου Goe...

Νοέ 30

Γερμανικά

Μοιραστειτε το