Σάρωσαν τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη στον «Αριστοτέλης» 2016.

Θερμά Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για το 3ο Βραβείο και την τιμητική διάκριση (Εύφημος Μνεία) που απέσπασαν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου «Αριστοτέλης» 2016. Συγκεκριμένα οι μαθητές Ζηβόντσης Δ., Τζιβανόπουλος Μ., Τζιώκα Α. και Μαυρομάτη Μ. απέσπασαν το 3ο Βραβείο, ενώ οι μαθητές Παππάς Χ. και Φαντέλ Ζ. διακρίθηκαν με την τιμητική διάκριση Εύφημος Μνεία.

Σε όλους τους μαθητές που διαγωνίστηκαν ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, καλή και επιτυχημένη συνέχεια στις σπουδές τους!

Τα ονόματα των 305 πρωτευσάντων της Α΄ Γυμνασίου, των 167 πρωτευσάντων της Β΄ Γυμνασίου και των 157 πρωτευσάντων της Γ΄ Γυμνασίου ανακοινώθηκαν στον διαδικτυακό τόπο http://micro-kosmos.uoa.gr (=> οι Διαγωνισμοί και οι Ολυμπιάδες Φυσικής) .  Εξ αυτών βραβεύονται -σύμφωνα με το πρότυπο βράβευσης των Διεθνών Ολυμπιάδων Φυσικής- οι μαθητές με 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ (με επίδοση ≥ 90%), 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ (με επίδοση ≥ 78%), 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ (με επίδοση ≥ 64%) και ΕΥΦΗΜΟΣ ΜΝΕΙΑ (με επίδοση ≥ 50%) για κάθε τάξη του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου. Στους υπόλοιπους μαθητές που διαγωνίστηκαν απονέμεται ΕΠΑΙΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Ο μεγάλος αριθμός των συμμετεχόντων σχολείων και μαθητών στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς «Αριστοτέλης» επιτρέπει όχι μόνο την ανάπτυξη ευρείας άμιλλας μεταξύ των μαθητών και τη βελτιστοποίηση της προετοιμασίας τους, για να γίνουν ενεργοί πολίτες –με γνώση του φυσικού κόσμου, ορθολογική σκέψη, κριτική ικανότητα– ή ακόμη για την προετοιμασία τους για την ανώτατη εκπαίδευση, αλλά διευκολύνει και την εξαγωγή συμπερασμάτων για τη βελτιστοποίηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και των αναλυτικών προγραμμάτων και πρακτικών.

Οι Απονομές των Βραβείων

Η απονομή των Βραβείων, των Εύφημων Μνειών και των Επαίνων θα γίνει στον χώρο του Σχολείου στο οποίο φοίτησε ο κάθε μαθητής. Η Επιτροπή θεωρεί ότι η διαδικασία της απονομής στους μαθητές των Βραβείων, των Ευφήμων Μνειών και των Επαίνων στον χώρο του Σχολείου και με την παρουσία των Εκπαιδευτικών και των συμμαθητών τους τιμά –εκτός από τους μαθητές– και το Σχολείο και τους Εκπαιδευτικούς τους, αλλά και ενισχύει την ευγενή άμιλλα μεταξύ των μαθητών.

Και πάλι ένα μεγάλο Μπράβο!!!!!

 

Μοιραστειτε το